Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Σχετικά με εμάς 

Εταιρικό Προφίλ

Η ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ από το 1979 δημιουργεί, παράγει, επιλέγει και διαθέτει επώνυμα καινοτόμα - ποιοτικά προϊόντα υψηλής ωφελιμότητας για τον τελικό χρήστη - καταναλωτή. Συνεχής είναι η προσπάθεια για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και άμεση και συνεχής η επικοινωνία μαζί του για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντίδραση στα τυχόν παράπονά του. Για τη Διασφάλιση της Ποιότητας αυτής η ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αναπτύσσει διαδικασίες ελέγχου σε όλα τα στάδια Αγορές, Παραλαβή, Αποθήκευση, Παραγωγή και Διανομή. Για την υλοποίηση αυτής της πολιτικής ποιότητος η Διοίκηση φροντίζει να υπάρχει ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός και διαθέτει οικονομικούς πόρους για τη συνεχή βελτίωση και ανανέωσή του. Η ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή αξιολόγηση και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της διαθέτοντας για το σκοπό αυτό όλους τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.

Στην ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ φροντίζουμε για μια αξιόπιστη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες, τους προμηθευτές τους εργαζόμενους και εν γένει όσους συναλλάσσονται μαζί μας.

 

Παράλληλα η ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ από το 2012 εισάγει και διανέμει Συμπληρώματα διατροφής για αθλητές της εταιρείας ANDERSON, και φυτοθεραπευτικά σκευάσματα και συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας Erba Vita.

 

Τα λογότυπα JOHN’S®, EASY STEP FOOT CARE®, MEDINEXT® είναι εμπορικά σήματα της Ορθοδυναμικής.